SWEET TOOTH #1 STRAIN
WEJDź W PYSZNY śWIAT INTRYGUJąCEJ WOLNOśCI Z Tą SłODKą GWIAZDą
Sweet Tooth #1 Nasiona Marihuany
SWEET TOOTH #1 błyskawicznie podbił świat na początku lat 2000, wygrywając trzy kolejne Cannabis Cup z rzędu. Słynący ze swojego intensywnego, słodkiego grejpfrutowego smaku i doskonałej wydajności, szczep posiada zbitą strukturę i szybko kwitnie, rodząc niesamowicie obfite plony w postaci zbitych pąków ociekających ogromną ilością żywicy. W końcowych tygodniach kwitnienia gałęzie potrzebują dodatkowego podparcia. Z nasion wyrasta odporna na pleśń roślina, będąca w stanie dostosować się do ekstremalnych warunków, dzięki czemu jest łatwa w uprawie na wszystkich etapach wzrostu. Słodki, grejpfrutowy smak zachwyci zarówno koneserów, jak i początkujących hodowców, jedna z tych odmian które po porostu trzeba mieć.
Czy Sweet Tooth #1 to Indica czy Sativa?
Szczep Sweet Tooth #1 z Barneys Farm to 30% Sativa 70% Indica
Jaki jest najlepszy sposób przechowywania nasion szczepu Sweet Tooth #1?
Aby właściwie przechowywać nasiona Sweet Tooth #1, zaleca się przechowywanie ich w chłodnym i ciemnym miejscu w hermetycznym pojemniku, najlepiej w lodówce z odpowiednią etykietą i datą, unikając zamrażania.
Jaka jest najlepsza metoda kiełkowania nasion szczepu Sweet Tooth #1?
Istnieje wiele technik kiełkowania nasion marihuany Sweet Tooth #1, jeśli jest to dozwolone w Twojej lokalizacji. Metoda z ręcznikiem papierowym jest powszechną metodą, w której nasiona Sweet Tooth #1 umieszcza się na wilgotnym ręczniku papierowym i przykrywa innym wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby zachować wilgoć. Następnie trzymaj ręcznik papierowy w ciepłym, ciemnym miejscu i sprawdzaj go codziennie, aby upewnić się, że pozostaje wilgotny. Kiedy nasiona Sweet Tooth #1 wykiełkują, delikatnie umieść je w glebie lub podobnym podłożu uprawnym..
aka jest najlepsza temperatura do kiełkowania nasion konopi Sweet Tooth #1?
Nasiona konopi Sweet Tooth #1 kiełkują w temperaturach od 70°F do 90°F (21°C do 32°C). Temperatury poniżej 70°F (21°C) i powyżej 90°F (32°C) mogą zapobiegać lub osłabiać zdrową kiełkowanie. Niskie temperatury opóźniają lub nawet zatrzymują kiełkowanie. Wysokie temperatury mogą powodować słabe kiełkowanie, zahamowany lub wolny wzrost, co również zwiększa możliwość wysychania sadzonek.